(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(044) 333 71 09

Якісні дитячі куртки. Ми вибрали найкраще для ваших малюків!
Жовтень 20, 2013

Якісні дитячі куртки. Ми вибрали найкраще для ваших малюків!

Автор:
Звичайно, дуже шкода, що літо закінчується так швидко, проте в нашій смузі є чудова пора м'якого міжсезоння. Коли температура повітря знижується, всі батьки замислюються про утеплення своїх чад на сльотаву осінь, холодну зиму і мінливу в погодньому плані весну. Як правило, за літо діти підростають, і кожної осені в сім'ї постає питання придбання верхнього одягу.
 
Якою же вона повинна бути, щоб дитині було комфортно і тепло, а батькам спокійно від впевненості, що нова курточка або пальто не порветься під час активних ігор і збереже свій привабливий зовнішній вигляд? Самим універсальним верхнім одягом є дитячі куртки, оскільки вони, в залежності від наповнювача, можуть бути як демісезонними, так і зимовими. Взагалі, до вибору тканини, з якої виготовляється одяг для дітей, потрібно підходити дуже відповідально.
 
Ми рекомендуємо вам придбати дитячі куртки від кращих виробників, які представлені в нашому магазині, тоді ви зможете бути впевнені, що в складі матеріалів немає неякісних наповнювачів. Звичайно, обов'язково треба приділити увагу безпеці деталей - все дрібні гудзики, намистинки і стрази повинні бути ретельно пришиті, особливо це актуально для дітей перших років життя, втім, для таких малюків краще, якщо такі елементи будуть відсутні.

детские-куртки

Демісезонний верхній одяг повинний бути досить просторим і не повинний промокати. Для дощової погоди різні бренди випускають дитячі куртки, в яких використана спеціальна водовідштовхувальна тканину. Такий варіант прекрасно підійде для весни та осені, так як погода в ці пори року буває абсолютно непередбачуваною. З цієї ж причини для таких курточок бажано наявність капюшона і м'якою теплою підкладки. Найчастіше для підкладки застосовується фліс, який відмінно утримує тепло і швидко відводить піт, що особливо важливо для малюків, які проводять час в активних іграх. Що стосується наявності пояса, то краще моделі, які дають можливість швидко зняти цю деталь.
 
Для теплого початку осені і для середини весни найбільше підходять куртки для хлопчиків і дівчаток з плащової тканини, підкладкою в таких варіантах курток може бути бавовна, фліс або джинсова тканина.
 
Вимоги до зимових курточок серйозніше, так як захист дитини від холоду повинна бути надійною. Верхній одяг не повинен обмежувати рухів, адже катання на санках і гри в сніжки взимку - найцікавіше на прогулянках. Як правило, батьки роблять вибір на користь пуховиків, адже сучасні натуральні і легкі наповнювачі забезпечують дуже комфортну температуру і зручність для дитини. Взимку дуже важливо не допустити переохолодження, яке може виникнути після того, як дитині стане жарко під час рухливих ігор. Прекрасно зарекомендували себе куртки з мембранами, які не пропускають вологу зовні і не випускають тепло зсередини. Особливу увагу дизайнери брендів дитячого одягу приділяють курткам для дівчаток, адже їм хочеться і взимку бути красивими і стильними.
 
У нашому магазині представлені моделі курток для різних сезонів від провідних світових брендів. У таких курточках вашим діткам буде дуже тепло і затишно!

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені