(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(044) 333 71 09

Одяг для саду. Підбираємо гардероб для хлопчика
Жовтень 02, 2013

Одяг для саду. Підбираємо гардероб для хлопчика

Автор:
У дитячому садку дитина проводить досить велику частину дня, грає, відпочиває і розвивається. У цей час батьки не можуть контролювати те, як одягнений їх син, тому дуже важливо заздалегідь продумати, правильно підібрати і купити одяг для дитячого садка, щоб в будь-який момент ваша дитина відчувала себе максимально комфортно.
 

Дитячий одяг для хлопчиків для ігор і спорту

 
Активні і рухливі ігри дуже корисні для дітей будь-якого віку, особливо в "садіковскіх", вони розвивають масу необхідних навичок, спритність і витривалість. Але хлопчик 2-5 років ще не може підтримувати акуратність на необхідному рівні і не завжди готовий справлятися з незрозумілими застібками і зав'язками. Тому найкращим вибором для активного проведення часу стануть дитячі спортивні костюми, зручні штанці і шорти, футболки і реглани.
 
Зверніть увагу, що для дитячого одягу для хлопчиків такого віку багато виробників використовують матеріал з додаванням синтетичних волокон. Це робиться для того, щоб підвищити зносостійкість одягу, як під час носіння, так і при пранні, а прати наряди вашого непосиди вам доведеться не так вже й рідко.

 

Детская одежда для мальчиков

Комфортне утеплення

У холодну пору року на перший план виходить дитячий верхній одяг. Можна вибирати моделі, розраховані на різні температурні режими, з різними способами утеплення і додатковими деталями. Але є один нюанс, на який варто звернути увагу.
 
Виховуючи маленького джентльмена, батьки часто намагаються підбирати елегантні класичні речі, наприклад, пальто або плащ. Безсумнівно, для того, щоб гардероб дитини був різноманітним і повним, купити дитяче пальто відомого бренду буде вельми резонним.
 
Але якщо мова йде про вибір дитячого одягу для саду, то все ж краще звернути увагу на зручні спортивні куртки, в яких дитина зможе вільно рухатися, а додаткові елементи, такі як капюшон, м'які манжети, стягуючі шнурки і легкі навіть для малюка застібки забезпечать тепло і комфорт в будь-якій ситуації.
 

Увага на дизайн!

 
Якщо ще зовсім недавно ви вибирали вбрання для свого сина, грунтуючись на власних поняттях про красу, то купити одяг для хлопчика 2-5 років, яка буде прийнята з прихильністю, стає часом досить важким завданням. Ваша дитина вже має власні захоплення та інтереси, улюблених казкових і мультяшних героїв, свої особисті уподобання щодо кольору. Настав час навчити дитину вибирати обновки, тим більше, що роблячи це разом, ви зможете м'яко коригувати процес, надаючи в той же час синові можливість самостійно розвивати свій смак.
 
Однак ходити з маленькою дитиною по магазинах - заняття не з приємних. На щастя, існує відмінна альтернатива! У будь-який зручний час ви можете влаштуватися перед комп'ютером і відправитися у віртуальний тур по нашому інтернет-магазину одягу Berni, в якому представлений широкий асортимент одягу для хлопчиків від відомих виробників і модних брендів. І все це за доступною ціною. Тому результатом його будуть красиві і якісні обновки, до того ж ми гарантуємо безкоштовну доставку по всій Україні, де б ви не знаходилися.
 
А у вашого сина вже є зручний і красивий одяг для саду?

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені