(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(044) 333 71 09

Тенденції дитячої моди для дівчаток
Жовтень 11, 2013

Тенденції дитячої моди для дівчаток

Автор:
Перед батьками маленьких принцес варто зовсім не просте завдання - виростити розумниць і красунь, що володіють почуттям стилю і впевненістю в собі. Ви напевно розумієте, що вміння виглядати відповідно нагоди необхідно прищеплювати з раннього віку, адже дитячі спогади залишаться в пам'яті надовго і вплинуть на все подальше життя. Уважно треба ставитися не тільки до поєднання кольорів і відтінків речей, які збираються в одному комплекті, необхідно ретельно вибирати і матеріали, з яких виготовлено одяг, адже від їх якості залежить здоров'я вашої дитини. Тканинам, що викликає алергічні реакції, грубій синтетиці, шкідливим барвникам і неякісній фурнітурі не місце в дитячому одязі.
 
Сучасний одяг для дівчаток в колекціях провідних виробників копіює по крою, образам і квітам моделі для дорослих дівчат, що викликає захоплення у юних модниць і їх мам. Пройшли часи однотипних рожевих комплектів, рясно присмачених блискітками, і це не може не радувати. Такий підхід виробників не позбавлений сенсу, адже хороша звичка одягатися стильно і сучасно в дорослому віці стане дуже корисної навичкою.

 

 

Яка ж дівчинка може обійтися без сукні? Нехай у вашого малятка буде все найкрасивіше, і плаття в тому числі. У нашому магазині зібрані модні сукні для різних сезонів, виконані з натуральних якісних матеріалів. Цей предмет одягу підійде до будь-якого випадку, тому ми підібрали як ошатні, так і повсякденні яскраві завзяті моделі. Повітряні і легкі сукні для дівчаток будуть доречні і в спекотний літній день, а для холодної пори року дизайнери пропонують теплі моделі з м'якої пряжі, яка не дратуватиме ніжну дитячу шкіру і доставляти дискомфорт. У зимових моделях для дівчаток дуже свіжо виглядає жакардовий візерунок, запозичений з дорослих колекцій.
 
Базовою річчю є джинси для дівчаток, вони повинні бути в гардеробі будь-якої маленької модниці в достатній кількості. Звертати увагу треба в першу чергу на зручність посадки, так як деякі діти некомфортно себе почувають в моделях з низькою талією. Якісні і міцні джинси - просто незамінна річ, адже маленькі розбійниці, як і хлопчики, люблять активні ігри.
 
Сегмент верхнього одягу для дівчаток також не обмежується однотипними речами. У нашому магазині представлена ​​велика кількість курточок, жилетів, ошатних шубок, яскравих пуховичків, кардиганів та жакетів, які за кроєм нагадують дорослі моделі. З усього цього набору можна збирати дуже елегантні, стильні, але від цього не менш чарівні образи. До верхньому одягу для дітей вимоги підвищені, адже він повинний бути практичним, теплим і зручним, але в той же час не повинний стати причиною перегріву.
 
В наші дні дуже популярний стиль одягу «family look», коли батьки і діти носять одяг одного стилю і однієї кольорової гами. Такий метод формування гардеробу виправдав себе, так як він дає можливість підкреслити спільність інтересів дорослих і малят. У нашому магазині ви напевно зможете підібрати одяг для дівчинки, яка підходить до вашого образу!

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені