(050) 162 08 88
(067) 800 10 77
(067) 800 10 77

Час роботи колл центру:
с 09:00 до 17:00
Пн-Птн

(050) 162 08 88

(067) 800 10 77

(044) 333 71 09

Футболка - найкращий одяг на всі випадки життя
Жовтень 30, 2013

Футболка - найкращий одяг на всі випадки життя

Автор:
Чи знаєте ви, що футболці всього якихось 70 років? Лише за часи Другої світової війни вона з нижньої білизни стала самостійною одиницею одягу, а популярність серед широких мас футболка набула ще десятиліттям пізніше. Важко повірити, що так довго людство могло обходитися без цього зручного аксесуара.
 
Сьогодні футболку без перебільшення можна назвати найпопулярнішим предметом одягу. В тій чи іншій інтерпретації, футболки можна знайти в кожній колекції кожного магазину і, звичайно, в кожній шафі.
 
Для сучасних мам дитячі футболки - це порятунок. Вони прекрасно підходять до будь-якого одягу, дитині в них зручно, до того ж вони виглядають завжди акуратно, стильно і модно. А діти сприймають футболки як носій улюблених малюнків і можливість прикрасити себе, тому надягають їх завжди із задоволенням.
 
Майже всі футболки, пропоновані в нашому магазині, виготовлені з 100% -ної бавовни. Виняток становлять лише кілька моделей, в яких 5% складають інші матеріали (поліестер, спандекс). У нас ви знайдете дитячі брендові футболки таких популярних марок, як Jumping Beans, Disney, GAP, H & M, DKNY, NEXT, Zara, IDEA, AZIZ bebe і ін. Впізнавані образи і гарантовану якість - ось, про що говорять ці назви.

детские футболки

Мамам кількох діток радимо звернути увагу, що всі моделі у нас представлені в декількох розмірах, часто з досить широким діапазоном, наприклад - від 18 місяців до 8 років. Це означає, що у нас ви зможете скласти справжній «family look», одягнувши своїх дітей в однакові футболки і підкресливши тим самим спільність вашої родини. Тим більше, що багато футболок з нашого асортименту підійдуть і хлопчикам, і дівчаткам. І тоді ваша сімейна прогулянка завжди викликатиме захоплені і розчулені погляди.
 
Крім футболок-унісекс у нас є, звичайно, і типово хлопчачі, і дівочі моделі.
 
Футболки на хлопчика - це свого роду полотно, на якому може бути зображено що завгодно: герої популярних мультфільмів, смішні написи, вантажівки, пожежні машини, літаки. А для дівчаток у нас припасені не тільки моделі з красивими принтами, а й витончені блузи, прикрашені стрічками, виложистими комірцями і квітами.
 
  • Оновлюєте гардероб свого малюка, який раптом виріс на пару розмірів за місяць? - Почніть з покупки футболок, вони необхідні завжди і всюди: в дитячому саду і в школі, вдома і на прогулянці.
  • Шукаєте подарунок дітям друзів? - Яскраві футболки з популярними мотивами точно припадуть до душі.
  • Хочете, щоб ваша дитина виділялась серед інших? - Вибирайте футболки з влучними написами, незвичайними кольорами і оригінальною обробкою.
 
Заходьте - у нас багато цікавого!

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь

Давайте дружити
Змінити мову
© 2024 Інтернет магазин одягу - Всі права захищені